ЕФЕКТНО ПАРТИ ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА СВАТБИ И СЪБИТИЯ

Ефектно сватбено осветление Uplighting
Превърнете големия ден в приказка с ефектно осветление за сватба. Привлечете вниманието на гостите си още с влизането им в залата. Подгответе грандиозно светлинно шоу с вълнуваща феерия от цветове – “Uplighting, най-новата тенденция при организацията на сватбени и други специални тържества. Той създава красив цветови сюжет, който внася елегантност и естетика.

LED прожекторите са интелигентни  осветителни тела, управлявани чрез софтуер, пресъздаващи пълния цветови спектър, за една уникална, спираща дъха атмосфера, превръщайки и най-скучното помещение във вълшебно пространство… Нюансите могат да бъдат статични, да се променят и да се преливат спрямо вашите изисквания, да осветите цялото помещение или да подчертаете различни детайли и елементи от цялостната композиция на декорацията.

Можете да добавите Uplighting към своя пакет или да го поръчате индивидуално в пакета „Само осветление“.

LED BATTERY PAR’S BEAMZ 9X12W

Включва последно поколение НАПЪЛНО БЕЗЖИЧНИ(на батерии) ярки диодни Red-Green-Blue-White-Amber-UV LED парове позволяващи много по-широка гама от цветове и цветни вариации разположени на всяка една от стените в залата. Насочват се към тавана, като посредством Wolfmix W1 – модерна специализирана програма за управление пресъздават перфектно всеки желан цвят, а по време на ритуали създават достатъчна осветеност за нуждите на фото и видео операторите.

Ефектно сватбено осветление Uplighting
Осветление за дансинг:

LED T-БАРОВЕ МОДЕЛ „STAIRVILLE CLB8“

С безжично управление и монтирани върху триноги, 4-те индивидуални FLAT Пара на всяко устройство, позволяват насочването им в различни посоки, с което се постига максимална площ на работа и гарантиран ефект върху гостите и дансинга. Ултра силни и снабдени с отделен диод за Бял цвят, тези устройства са изключително подходящи за комфортното протичане на всички ритуали, дори и в най-тъмните помещения, а стигнем ли до момента за парти придават на дасинга едно впечатляващо усещане.

Ефектно сватбено осветление Uplighting

LED Хибридни Интелигентни устройства (Moving Heads) ADJ VIZI BSW300

Устройствата са с последно поколение хибридна технология, която позволява огромен набор от BEAM (остри лъчи), WASH (размити лъчи) и SPOT (контурни) ефекти, голямо количество GOBO проекции (фигури наподобяващи звезди, сърца, точки, подвижни анимации и много други), 2 вида призми за зашеметяващо пречупване на светлината (кръгла и продълговата), пакет от различни цветове и цветни комбинации и няколко нюанса на бяло за максимален комфорт на всички гости. При нужда топлата бяла светлина придава естествени цветове на залата и е изключително подхояща среда за снимки. В основата на всяко устройство е 300W LED чип, чрез който консумацията на ток е сведена до минимум. Благодарение на това им качество, те са изключително удобни във всяка ситуация, без да се нуждаят от усилен източник на енергия.

Светещи алуминиеви пилони по 2 метра за монтаж на Хибридните устройства

/Алуминиевата конструкцията се изгражда върху стабилна метална основа широка 60х60см, за по голяма сигурност. Облича се в бял еластичен материал, като по този начин застава стилно във всяка една точка от избраната локация, а благодарение на вградения в нея светлинен ефект (LED PAR), цялата конструкция свети в цветовете, възможно най-подходящи за събитието/

Ефектно сватбено осветление Uplighting
Ефектно сватбено осветление Uplighting
Персонализирайте креативно своето събитие чрез цветовете, които описват Вашите идеи, емоции и фантазии най-добре. Разгледайте някои от снимките и се уверете как подходящото парти и сватбено осветление е в състояние да преобрази цялостната атмосфера на Вашето събитие.

Поръчайте ефектно сватбено осветление, направете празника вълшебен!

Разгледай актуални цени и пакети

Свободни дати за Вашето събитие