За мен

Казвам се Даниел Соколовски, но зад пулта съм познат като DJ Dani DI. От 1999 г. съм дисководещ, като първоначално се изявявах в ресторанти, озвучвайки балове, семейни тържества и фирмени партита. Постепенно започнах да съчетавам тази дейност с клубове и дискотеки из цялата страна. С времето се фокусирах върху това, в което не само съм наистина добър, но и ми доставя истинско удоволствие – водене и озвучаване на сватби, семейни и бизнес събития.

В работата пред себе си поставям едно основно изискване – да посрещна Вашите най-високи очаквания и да ги надскоча, защото знам колко решаваща е музиката за успеха на едно парти и за настроението на гостите!

Стил на работа

1

Среща

Човек не може да направи два пъти първо впечатление, затова първата среща с дисководещия на Вашето събитие е важна стъпка. Най-често се обръщат към мен за сватбени тържества. Ако Ви предстои да организирате тържество по хубав повод, аз съм човекът, който може да го превърне в истинско парти за Вас и за гостите Ви. Затова и срещата ни ще бъде неангажираща, а разговорът – приятелски.

За мен е важно да се опознаем, за да вземем най-доброто решение за стила на събитието, както и важни детайли от организацията на вашето празненство.

При срещата ще обсъдим стила на музика, къде и колко гости ще имате и не на последно място, каква апаратура ще бъде необходима, за да получите качеството, което заслужавате.

2

Въпроси

Можете да се обръщате към мен с всякакви въпроси. С годините натрупан опит съм водил най-различни по мащаб и стил сватбени тържества, така че мога да ви бъда полезен с информация, съвети и да обърна вниманието ви на деликатните моменти, към които трябва да се отнесете с особено внимание.

3

Самото събитие

Моето най-голямо преимущество е умението да определям настроението на събитието чрез музиката. Съзнавам, че макар и най-важният, тя е един от многото елементи от цялостната атмосфера на една сватба. Затова подготвям обстановката и естетически часове преди Вие и гостите Ви да дойдете на мястото, което сте избрали за празника.

Апаратура

Предлагам съвременна професионална озвучителна техника и подходящо осветление, както за големи, така и малки и не толкова претенциозни събития. Разглеждам всяко събитие индивидуално, така че спецификата на апаратурата обсъждаме с Вас конкретно според случая.
Да създавам от всяко събитие истински празник чрез музиката е моето призвание. Напълно наясно съм колко е важна тя и с внимателно подбран плейлист го превръщам от “поредното тържество” във Вашето тържество.

Разгледай актуални цени и пакети

Свободни дати за Вашето събитие