ЕФЕКТНО ОСВЕТЛЕНИЕ UPLIGHTING ЗА СВАТБИ И СЪБИТИЯ

Ефектно сватбено осветление Uplighting

Превърнете големия ден в приказка с ефектно осветление за сватба. Привлечете вниманието на гостите си още с влизането им в залата. Подгответе грандиозно светлинно шоу с вълнуваща феерия от цветове – “Uplighting, най-новата тенденция при организацията на сватбени и други специални тържества. Той създава красив цветови сюжет, който внася елегантност и естетика.

Осветявайки стена или колона ние създаваме за вас един магически фон, една неповторима атмосфера във всяка зала. С наша помощ цветята и декорацията  изпъкват елегантно. Превръщаме дансинга в сцена за вълшебни преживявания, като обстановката изглежда страхотно както на живо, така и на снимките.

LED прожекторите са интелигентни  осветителни тела, управлявани чрез софтуер, пресъздаващи пълния цветови спектър, за една уникална, спираща дъха атмосфера, превръщайки и най-скучното помещение във вълшебно пространство… Нюансите могат да бъдат статични, да се променят и да се преливат спрямо вашите изисквания, да осветите цялото помещение или да подчертаете различни детайли и елементи от цялостната композиция на декорацията.

Можете да добавите Uplighting към своя пакет или да го поръчате индивидуално в пакета „Само осветление“.

Персонализирайте креативно своето събитие чрез цветовете, които описват Вашите идеи, емоции и фантазии най-добре. Разгледайте някои от снимките и се уверете как подходящото парти и сватбено осветление е в състояние да преобрази цялостната атмосфера на Вашето събитие.

Поръчайте ефектно сватбено осветление, направете празника вълшебен!

Разгледай актуални цени и пакети

Свободни дати за Вашето събитие