Препоръки

Даяна и Димо Димови

Даяна и Димо Димови

Място: Комплекс „Царско село“

Чoвeĸ e бoгaт cъc cвoятa цeл, нo не c тoвa, ĸoeтo e взeл, бoгaт e c тoвa, ĸoeтo e дaл! Cъpдeчнo блaгoдapим на най-добрият DJ Dani DI, за това че направи нашият сватбен ден, незабравим спомен от самото начало до край. Бъди здрав винаги раздаващ се и още много доволни сватбари като нас…

Силвия и Никола сем. Димитрови

Силвия и Никола сем. Димитрови

Място: Парк Хотел Витоша Берлин

DJ Dani Di е най-добрият професионалист на когото можете да се доверите за Вашият Ден! През цялото време бяхме напълно спокойни, че тържеството ще протече без проблем и купонът ще бъде неповторим. Благодарим му от сърце за професионализма и прекрасното настроение което създаде не само на нас, а и на гостите ни. Те останаха очаровани. Благодарим DJ Dani DI!

Христина и Георги Секулови

Христина и Георги Секулови

Място Комблекс „Бреза“ Боровец

DJ Dani DI – прекрасен водещ и човек, забавен, с чувство за хумор, направи за нас и гостите ни страхотен купон – специални благодарности!

Гери и Коста сем. Банкови

Гери и Коста сем. Банкови

Място: Хотел Рилена

Всеки, който е организирал сватбено тържество знае, че DJ-ят е една от ключовите фигури в една сватба. Той създава настроението и ритъма на сватбата, той прави купона. Най-точната дума, с която бих описала DJ Dani DI е “професионализам”. Качествено оборудване, богата плейлиста и прекрасно отношение. Стигнеш ли до ресторанта вече спокойно можеш да се оставиш в негови ръце. Не е необходимо да знаеш ритуали и т.н. тъй като DJ Dani DI е добре подготвен, дори времево разпределя всичко според настроението на гостите и ситуацията… винаги готов да добави каквото пожелаеш. Най-готиното е, че с лекота те измъква от неловки ситуации и “дебело” подчертава забавните.

Нашите близки и приятели още говорят колко забавна е била нашата сватба. Изборът ни на DJ е едно от най-правилните решения, които сме взимали.

Благодарим ти, DJ Dani DI!

Ваня и Расим сем. Станимирови

Ваня и Расим сем. Станимирови

Място: Комплекс „На Върха”

Благодарим ти DJ Dani DI! Ти направи нашия сватбен ден най-прекрасния и невероятен ден, който ние никога няма да забравим! Страхотен сценарии, страхотен професионализъм и креативност! Благодарим за прекрасното настроение и емоцията, която вкара! Всички роднини и близки, и всички гости бяха изключително впечатлени от програмата, и дори повече от 6 месеца след сватбата всички продължават да говорят за страхотната атмосфера и прекрасното изживяване, което създаде! DJ Dani DI е човекът, който разчупи традициите и направи един незабравим купон. Благодарим, че направи празника ни още по-щастлив!