Отзиви

Михаела и Велин Маркови

Dj Dani Di е просто много благ и разбран човек. Комуникацията ни беше лека и лесна, съобрази се с всичко, което го помолих и направи сватбата ни истински весела и приповдигната. Настроението беше топ! Водеше всички ритуали с размах и опитност. Абсолютен професионалист. Доверихме се и останахме изключително доволни. Тържествено благодаря! Пак ще те викнем за следващо събитие! Евала, Дани!

Виктория и Марин Маринови

Страхотен професионалист,който знае какво прави.Направи супер купон,организацията беше перфектна от негова страна.Имаше много приятни изненади и настроението беше на макс през цялото време.Направи нашия специален ден незабравим. Препоръчваме с две ръце!

Стилияна и Ивайло Николови

Професионализъм, приятелско отношение, перфекционизъм и забавление! Това са думите, с които мога да опиша работата на Дани, който допринесе за доброто настроение на нашето сватбено тържество, както и ни помогна изключително при подготвянето и изпълнението на динамичната ни програма. Благодарим за помощта, отзивчивостта, лесната комуникация и лекотата, с която вършиш всичко!

Антония и Николай Димитрови

Имам удоволствието да познавам Дани от преди нашата сватба. Моето семейство винаги се е доверявало на неговият професионализъм като водещ и DJ за всички наши важни събития.
Дани, искам да ти благодаря, както от наше име, така и от името на нашите родители и гости, за отношението, усмивките и големия купон, който направи. Благодаря ти, че се съобрази с всички мои идеи и изисквания, и направи нужното те да се сбъднат. Благодаря ти и за отношението и изненадите, и че в нито един момент не ме накара да се замисля или притесня, че нещо може да се обърка!

Славена и Ангел Щереви

Спряхме се на DJ Дани Ди за водещ и DJ на нашата сватба и нямаше как да сме по-доволни от избора си!
Той е много позитивен, усмихнат и готин човек и се съобразяваше с всички наши желания. По време на цялата сватба се смяхме и забавлявахме страшно много, а в ситуациите, в които имаше предпоставки нещо да се обърка, Дани с лекота излизаше от положението. Истински професионалист!

Камелия и Асен Василеви

Ако планирате сватба и искате:
Тя да върви по вода
Професионално отношение
Таймингът да е перфектен

И най-вече – ако искате уникален купон и незабравимо преживяване DJ Dani Di е човекът, който търсите!
Дани, благодарим ти за всичко – ти създаде една сватбена атмосфера, за която всички говорят!

Ива и Мартин Николови

Благодарим Дани, че допринесе празникът ни да бъде незабравим!
Всичко беше прекрасно, благодарение на професионализма и доброто настроение!!!

Стела и Милен Кирилови

Благодарим ти, Дани, че направи празника ни весел и незабравим! Благодарим и за цялата помощ при организацията!
Със сигурност бихме препоръчали DJ Dani DI на всеки, който търси професионализъм, коректност, добра организация и чувство за хумор.

Kриси и Васко Ангелови

Огромно БЛАГОДАРЯ, Дани от името на всички, присъстващи на сватбеното ни тържество! Беше невероятен, беше съобразил всяка светлинка, тежкия дим и музиката с всеки един момент от вечерта. Вдъхнови ни за разчупване на един от ритуалите така, че ще остане запечатано в паметта на всички гости! Изключително важно лично за мен е и цялото ни общуване, което се случи толкова лесно и ни осигури спокойствие както по време на организацията, така и в нашия ден. Сем. Ангелови те препоръчваме с 4 ръце! Благодарим ти от сърце!

Лили и Марин Георгиеви

Голямо благодаря на Дани за това, че направи сватбеното ни тържество пълно с емоции и весело настроение и се погрижи за това всичко да върви като по вода! Изключителен професионалист, DJ и водещ, а лично за мен и магьосник – щом успя да “вдигне” родителите ми да танцуват цяла вечер!

Благодарим отново, Дани!

Диди и Дидо Цоневи

Благодаря! Просто нямам думи да опиша, колко готин е Дани! Позитивен, усмихнат и голям професионалист! Не само направи голям купон, но стана и наш приятел!

Алекс и Митко Миткови

Страхотен си Дани! Освен голям професионалист си и уникален човек.
Благодарим ти за прекрасните изненади и че направи празника ни незабравим!
Препоръчвам с две ръце!

Вики и Ники Лалеви

Благодарим ти, Дани, че превърна празникът ни в истински купон!
Благодарим ти за отношението, професионализма, настроението и за всичко, което направи за нас и за нашият празник!
Желаем ти здраве и много успехи!

Ваня и Цанко

Благодаря на DJ Dani , че беше част от нашата сватба и я направи весела, интересна и леко щура!!! Страхотен професионалист и човек! Забравихме за всякакви притеснения и се забавлявахме страхотно. Музиката беше много разнообразна и съобразена с желанията на всички гости и най-вече на младоженците.
Ако трябва да избирам отново пак бих се спряла на него, препоръчвам на 100%!!!! Успех!!!!

Вероника и Светослав Гърдеви

Дани, много ти благодарим за цялата подкрепа и професионализъм от твоя страна, за да протече нашият сватбен ден незабравимо.
Всичко беше изпълнено изключително прецизно – като започнем от стилове музика, ритуали, осветление, озвучаване, дим и най-вече синхронизацията с различните участници в нашето празненство.
Препоръчваме с две ръце!

Станислава и Камен Лазарови

Имам удоволствието да познавам Дани от преди сватбата ни и много се радвам, че избрахме да се доверим на него за нашия специален ден.
Погрижи се да направи страхотен купон, усещаше какво искат хората и във всяко отношение извървя the extra mile, за да направи този ден един незабравим купон!
Горещо препоръчваме!

Даяна и Димо Димови

Чoвeĸ e бoгaт cъc cвoятa цeл, нo не c тoвa, ĸoeтo e взeл, бoгaт e c тoвa, ĸoeтo e дaл! Cъpдeчнo блaгoдapим на най-добрият DJ Dani DI, за това че направи нашият сватбен ден, незабравим спомен от самото начало до край. Бъди здрав винаги раздаващ се и още много доволни сватбари като нас…

Силвия и Никола сем. Димитрови

DJ Dani Di е най-добрият професионалист на когото можете да се доверите за Вашият Ден! През цялото време бяхме напълно спокойни, че тържеството ще протече без проблем и купонът ще бъде неповторим. Благодарим му от сърце за професионализма и прекрасното настроение което създаде не само на нас, а и на гостите ни. Те останаха очаровани. Благодарим DJ Dani DI!

Гери и Коста Банкови

Всеки, който е организирал сватбено тържество знае, че DJ-ят е една от ключовите фигури в една сватба. Той създава настроението и ритъма на сватбата, той прави купона. Най-точната дума, с която бих описала DJ Dani DI е “професионализам”. Качествено оборудване, богата плейлиста и прекрасно отношение. Стигнеш ли до ресторанта вече спокойно можеш да се оставиш в негови ръце. Не е необходимо да знаеш ритуали и т.н. тъй като DJ Dani DI е добре подготвен, дори времево разпределя всичко според настроението на гостите и ситуацията… винаги готов да добави каквото пожелаеш. Най-готиното е, че с лекота те измъква от неловки ситуации и “дебело” подчертава забавните.

Нашите близки и приятели още говорят колко забавна е била нашата сватба. Изборът ни на DJ е едно от най-правилните решения, които сме взимали.

Благодарим ти, DJ Dani DI!

Ваня и Расим Станимирови

Благодарим ти DJ Dani DI! Ти направи нашия сватбен ден най-прекрасния и невероятен ден, който ние никога няма да забравим! Страхотен сценарии, страхотен професионализъм и креативност! Благодарим за прекрасното настроение и емоцията, която вкара! Всички роднини и близки, и всички гости бяха изключително впечатлени от програмата, и дори повече от 6 месеца след сватбата всички продължават да говорят за страхотната атмосфера и прекрасното изживяване, което създаде! DJ Dani DI е човекът, който разчупи традициите и направи един незабравим купон. Благодарим, че направи празника ни още по-щастлив!

Христина и Георги Секулови

DJ Dani DI – прекрасен водещ и човек, забавен, с чувство за хумор, направи за нас и гостите ни страхотен купон – специални благодарности!

Не отлагайте организацията на Вашето събитие. Консултацията е напълно безплатна!
Свържете се с мен

Цени и пакети Контакти