Апаратура

Техниката с която работя!

Винаги съм се стремил да бъда един от първите с най-новата и съвременна апаратура, която излиза на пазара. Обичам звука и светлината – те изразяват както стила ми на работа, така и мен самия. А благодарение на опита си мога да експериментирам и с двете, създавайки неповторимо шоу всеки път. Ето и част от оборудването, с което работя:

Професионални DJ инструменти

На първо място залагам на висок клас плейъри. Работя с конзола за смесване Pioneer XDJ-XZ. Музикалната си библиотека поддържам с MacBook Pro, лицензиран Software за работа Serato с възможност за Online поддръжка към база данни с неограничено количество музика от всякакъв жанр.

Микрофон

Той е най-важната част от програмата на един професионален водещ. Тук отново съм се доверил на най-доброто на пазара – марка Shure, модел SLX-D с глава Beta 58.

Озвучаване

Техниката за озвучаване на дадено събитие е изключително важна. Тя трябва да бъде съобразена с големината на помещението и броя на гостите в него. За да мога да отговоря на Вашите предпочитания с най-добрия звук, работя с две марки.
Първата е RCF, като тук залагам на Subwoofer – RCF 905 AS2 и Top RCF 910a. Тази техника е подходяща за малки и средни зали.
Втората е L’Acoustics – предпочитана марка от световни и български изпълнители с най-високо качество на звука. Озвучителните тела, които използвам, са Subwoofer KS21 и Top A10.

Осветление

Осветлението разчупва атмосферата на всяко едно събитие, придава по-красив и различен вид на залата, допринася на магичното усещане в нея.
За Вашия специален ден използвам напълно безжични устройства BeamZ, които работят с батерии. Те имат ключово предимство – могат да се разположат навсякъде без да се пускат кабели в залата. Освен това правят обстановката наистина невероятна!
Тук е моментът да спомена и че осветлението по никакъв начин не пречи да фото и видео заснемането, дори напротив – с негова помощ снимките и видеото от Вашето събитие ще бъдат още по-красиви и ефектни.

Не отлагайте организацията на Вашето събитие. Консултацията е напълно безплатна!
Свържете се с мен

Цени и пакети Контакти