Проблеми при избора на сватбен DJ

Защо е важно да изберем професионалист за водещ и дисководещ?

Доста често ми се случва на първа среща бъдещи младоженци да ми споделят за негативи от сватби, на които са били. Най-често обсъжданата тема е, че музиката е била толкова силна и натрапчива, че е предизвикала главоболие. Това се получава, когато избраният от Вас водещ Ви каже, че работи с две тонколони, които са много силни и няма да има проблем. Професионалният дисководещ трябва да създава усещане за сигурност и спокойствие, да познава добре избраната от Вас зала и да прецени каква озвучителна техника да използва. Затова винаги при първа среща задавайте въпроси и обсъдете подробно всички детайли за Вашето тържество.

Повечето младоженци наемат своя водещ и DJ на много късен етап от организацията, което не е правилно. Не трябва да забравяте, че тази част е изключително важна за Вашето събитие. Наемането на дисководещ започва около 1 година преди самия ден или веднага щом определите датата за Вашата сватба. Всяко забавяне крие риск от трудности в организацията на събитието.

Винаги се доверявайте на доказани професионалисти, за да не останете разочаровани. Сватбата е Вашият специален ден, в който няма място за компромиси!